Bij image by ND kan je terecht voor Make Up en wimperextensions. Hier staat kwaliteit en klantenservice op de eerste plaats.

Van kleins af ben ik gepassioneerd door Make Up en fashion. Door het volgen van Make Up artisten op instagram, YouTube en Facebook heb ik besloten om een opleiding visagie te volgen. Deze cursus heb ik gevolgd bij een van beste visagiste in Belgiƫ, Caroline Rigo. Hier heb ik alle technieken onder de knie gekregen van Make Up. Na mijn opleiding ben ik in contact gekomen met Katty Dierckens ook een van de beste visagiste in Belgiƫ. Zij staat aan het hoofd van het Make Up merk NEE!
Doordat zij mij onder haar vleugels nam, heb ik nog meer ervaringen en nieuwe technieken kunnen opdoen. De visagiewereld staat niet stil.
Voor NEE Make up doe ik klantendagen bij kappers en schoonheidsspecialistes, basisopleidingen zowel technieken als productkennis, workshops en fotoshoots.

Na mijn ervaringen wou ik iets extra erbij nemen, dat ook in verband stond met visagie.
Zo ben ik terecht gekomen bij het plaatsen van wimpers. Wimperextensions is een nieuwe techniek die meer en meer wordt toegepast.
Na jaren ervaring, ben ik een van de betere wimperextensionspecialiste in de buurt.

Kwaliteit en klantenservice staan bij image by ND op de eerste plaats.