Wimpers (1 per 1)

Bij het plaatsen van wimperextensions wordt er 1 haartje op een natuurlijk wimperhaartje geplaatst, ook op de kleine haartjes wordt er een wimperextension geplaatst om een verbluffend resultaat te verkrijgen. Je kan de krul en dikte zelf kiezen, dit gaat van een natuurlijke krul tot een sterke krul. Een natuurlijke dikte tot mascara dikte. Per set worden er ongeveer 60 a 80 wimperextensions geplaatst, dit varieert van persoon tot persoon.
De aanhechting van de wimperextensions gebeurt met chirurgische lijm. De lijm droogt heel snel, hierdoor komen er dampen vrij. Door deze dampen kan er soms een reactie ontstaan. Indien u gevoelig bent of snel reageert, kan u best achter de anti allergeen lijm vragen. Hier is de kans op een allergische reactie het kleinst.

Het plaatsen van wimperextensions duurt ongeveer 1.30u - 2.00u.
De wimperextensions blijven tot je wimpers uitvallen. De groeicyclus van een wimper duurt ongeveer 3 A 4 weken. Om een mooi resultaat te behouden, kan u best om de 3 a 4 weken langskomen voor een bijwerking. Een bijwerking duurt ongeveer 30 a 45 min.

Voordelen:

- geen mascara meer nodig
- ja kan er mee zwemmen, naar de sauna gaan, ....
- verbluffend resultaat, doordat er op elk haartje een wimperextension wordt geplaatst.
- bespaart tijd

Nadelen:

- Eens een mooie set wimperextensions hebt, kan je niet meer zonder.
- Je mag geen producten met olie gebruiken op de ogen.
- Geen waterproof Make Up gebruiken. Deze moet verwijdert,worden met ontschminken op basis van olie.

Kostprijs:

Volledige set:   €65
Bijwerking:   €25
Bijwerking voor wimperextensions niet geplaatst door ons:   €30

Als er binnen de 7dagen veel wimpers loskomen, kan u best eventjes bellen en dit melden. Dan is het bijwerken binnen deze week gratis.